Setmanari d'informació local - 138 anys

La Cooperativa lliurarà la seva Medalla d’Or al Setmanari ‘Sóller’

La Cooperativa Agrícola Sant Bartomeu concedirà enguany la Medalla d’Or de l’entitat a a aquest setmanari per la seva tasca de difusió de les activitats del món agrari de la Vall, els productes locals i les denominacions d’origen lligades a la Vall i a la Serra de Tramuntana. El president de la Cooperativa, Miquel Gual, comunicà la concessió de la Medalla d’Or al ‘Sóller’ per acord de la junta de govern de la veterana entitat agrària.

Serà aquest el quart any consecutiu que es concedeix aquest reconeixement. La Cooperativa instaurà la Medalla d’Or l’any 2015 amb motiu de l’estrena d’un nou format per a la Fira de la Taronja i la lliurà aquell any a dos ex-presdidents de l’entitat, Joan Vives i Jaume Orell, en reconeixement a la seva tasca.

El 2016 la medalla anà a parat a Josep Oliver, pel seu treball al front del consell regulador de l’Oli de Mallorca. I el 2017 va ser l’empresari Franz Kraus, de fet a Sóller qui rebé aquest reconeixement.

En aquesta ocasió serà el ‘Sóller’ i també el setmanari ‘Veu de Sóller’ els que rebran el guardó, un reconeixement a la seva tasca informativa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.