Setmanari d'informació local - 138 anys

Reclama que li retornin la casa que una parenta cedí per a l'Hospital

Un ciutadà francès ha presentat davant l’Ajuntament de Sóller una reclamació perquè li sigui retornada la casa que va ser donada per la família Ballester Llabrés al municipi l’any 1975 per ampliar la casa-hospici llavors regentada per les religioses de la Caritat.

La junta de govern local va desestimar dimarts aquesta petició, per la qual cosa aquesta persona haurà de recórrer als tribunals si vol seguir reclamant la reversió.

En el seu escrit, dirigit a l’Ajuntament, Jean M. García assegura ser nebot de l’antiga propietària, Isabel Llabrés Seguí, de la qual també seria hereu, fet que l’Ajuntament no ha pogut constatar. Argumenta -a través del bufet que el representa que la casa ha de tornar als hereus, ja que la donació estava condicionada al «acolliment d’ancians i malalts pobres», mentre que ara es dedica a oficines municipals. La casa es va annexar a l’antic Hospici de Sóller, però es va destinar a altres necessitats quan les monges van deixar el servei i la gent gran va ser derivada a la residència Bell Entorn, en la qual l’Ajuntament compta amb places, de manera que mai ha abandonat l’atenció geriàtrica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.