Setmanari d'informació local - 138 anys

Unes 200 persones es manifesten a Deià contra el model urbanístic 'especulatiu'

Unes 200 persones, la gran majoria dels veïns de Deià, s'han manifestat aquest diumenge al petit poble de la Serra de Tramuntana per reclamar un urbanisme més respectuós amb l'entorn i en concret contra la construcció, ja iniciada, d'una 'villa' residencial a la zona del Clot, una promoció denominada Petit Deià. La plataforma «Volem un Deià petit» (en clara al·lusió al nom del projecte immobiliari de luxe però amb un sentit totalment oposat) havia organitzat aquesta protesta.

Els manifestants s'han concentrat a partir de les 11:30 davant del restaurant Can Quet, a prop de les obres del complex, i des d'allí s'han dirigit a peu fins al centre del poble. Durant el recorregut s'han llançat consignes contra l'urbanisme «permissiu» de Deià, recorrent aproximadament un quilòmetre i mig fins a l'amfiteatre Joan Mas on s'ha tancat la protesta amb la lectura d'un manifest i un acte de caràcter festiu.

Al llarg de la manifestació -que ha transcorregut de forma totalment pacífica i sense cap incident- els participants han coreat la demanda de «un Deià per viure, no per veure» així com «qui estima Deià no el destrueix » i« No més especulació »

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.