Setmanari d'informació local - 138 anys

L'elecció dels personatges del Firó, molt disputada degut al nombre de candidats

L'elecció, dissabte que ve, dels personatges històrics del Firó serà aquest any molt disputada, ja que en aquesta ocasió s'han de renovar tots els personatges principals i hi ha molts candidats a ocupar els càrrecs.

Aquest dimarts es van presentar a l'Ajuntament de Sóller els candidats d'aquest any, el que suposarà que, mesos abans de la «batalla» commemorativa del 11 de mai de 1561, s'haurà de lliurar una altra per dilucidar qui ocupa els llocs més rellevants.

No serà fàcil, ja que en aquesta edició es hauran d'elegir les persones que representen el capità Angelats, a l'rei moro i al seu «fill» i als personatges acompanyants. Per al càrrec estrella -Joan Angelats- s'han presentat quatre candidats, dues parelles per als papers de rei moro i de la seva prole i onze per a la resta de personatges.

En canvi, l'elecció de les Valentes Dones ni tan sols es durà a terme, ja que només s'han presentat com a candidates la parella formada per Bea Borràs i Mar Umbert, que seran proclamades de forma directa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.