Setmanari d'informació local - 138 anys

Acaba la restauració dels vitralls i el bisbe els inaugura el proper diumenge, dia 14

El dimarts d’aquesta setmana s’han donat per oficialment finalitzades les obres i intervencions de restauració de la rosassa i els vitralls modernistes de l’església parroquial de Sant Bartomeu. L’arquitecte Joan Soler i la restauradora Maria Carbonell han dirigit des de fa gairebé un any el procés de restauració de la traceria i vitralls de la façana principal.

Joan Soler com a autor del projecte de restauració i director de les obres va publicar dijous al seu perfil de Facebook la seva «finalització» assegurant a més que per ha suposat «un veritable repte» mostrant a més el seu agraïment a l’equip de col·laboradors que ha participat, com la restauradora Maria Carbonell, l’aparellador Bartomeu Bennàssar, els historiadors Antoni Quetglas i Josep Morell, a més dels mestres vidriers, constructors i d’altres.

El mateix dijous l’empresa constructora va retirar les bastides interiors.

El Bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, serà qui durà a terme la inauguració d’aquesta renovació en un acte solemne està previst pel proper diumenge dia 14 , al migdia perquè tots els assistents «puguin contemplar l’obra a plena llum del sol».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.