Setmanari Sóller

133
anys

El rector de Sóller Marià Gastalver, conseller del nou bisbe Sebastià Taltavull

El rector de Sóller, Mn Marià Gastalver ha passat a formar part del nou Consell Episcopal designat pel nou bisbe de Mallorca Mn Sabastià Taltavull. Just després de prendre possessió, el passat dissabte, de la Diòcesi de Mallorca, Taltavull va procedir a la renovació del Consell Episcopal, mantenint al seu front a Mn. Antoni Vera com a vicari general a Antoni Vera i ampliant l’òrgan incorporant a quatre preveres.

Així, a més de la confirmació de Vera, el prelat va signa a més els nomenaments de Nadal Bernat com a vicari de relacions institucionals i patrimoni històric i cultural, la continuïtat de Miquel Gual al capdavant de l’àrea d’educació i formació, i la incorporació de Marià Gastalver com a vicari del territori de Palma i els arxiprestats de Ponent i Miramar-Vall de Sóller.

També han estat designats nous membres Antoni Cañellas, com a vicari per a la vida consagrada i la pietat popular; Eugeni Rodríguez com a responsable de delegacions i moviments, i Francesc Vicens del arxiprestat del Raiguer, Nord, Llevant, Migjorn i Pla.

Jaume Estela ha estat confirmat com a canceller-secretari general i més és el nou moderador de la cúria.

Els membres del renovat òrgan de direcció de la diòcesi, entre d’ells el rector de Sóller, van prendre possessió dimecres en un acte públic que va tenir lloc al Palau Episcopal de Palma, acte durant el qual van jurar el seu càrrec.

Aquest grup de vuit sacerdots, constituït segons el Codi de Dret Canònic, col·laborarà amb Taltavull en el govern diari de la Diòcesi de Mallorca i treballarà en fomentar l’activitat pastoral.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris