Setmanari d'informació local - 138 anys

França a la Vall de Sóller renova els càrrecs de la directiva

Divendres passat 6 d’octubre, va tenir lloc una Assemblea General Extraordinària de l’Associació França a la Vall de Sóller amb un únic punt en l’ordre del dia, el de procedir a l’elecció d’un/una Secretari/a de la Junta Directiva, que havia quedat vacant en l’última Assemblea General Extraordinària celebrada el passat dia 18 d’abril.

En el termini fixat per a la presentació de candidatures, unicament s’havia presentat una sola candidatura, la de Madeleine Bujosa, per la qual cosa es va procedir a la votació, essent proclamada secretària per tots els socis presents i representats, que foren molts, en concret fins a 33 socis, coasa que ja s’esperava.

Així matei, durant l’assemblea es va aprofitar per agrair a la Secretària en funcions, la Sra. Mónica Gilles, que ha ostentat el càrrec provisionalment, la seva labor i dedicació durant els últims mesos.

Per altra banda, l’associació segueix amb la seva activitat habitual i ja prepara algunes excursions i sortides culturals per les properes setmanes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.