Setmanari d'informació local - 138 anys

La Crida per Palma serà la candidatura «rupturista» per a les eleccions municipals de 2019

25057
El Casal de Barri s'Escorxador de Palma ha acollit la primera assemblea oberta per configurar una candidatura municipalista i rupturista. | Crida per Palma

El Casal de Barri s'Escorxador de Palma ha acollit aquest dissabte la primera assemblea oberta per configurar una candidatura municipalista i rupturista per a les eleccions vinents municipals de 2019. Una cinquantena de persones hi han participat reafirmant «el compromís de tirar endavant amb la candidatura que un grup de veïnats i veïnades de Palma» va impulsar amb la presentació d'un manifest el passat 5 d'octubre. L'assemblea, segons han explicat des de l'entitat, ha decidit que la candidatura durà per nom "Crida per Palma".

En aquesta assemblea s'han configurat els grups de treball per tal «d'encarar els primers debats» que ha d'afrontar la Crida. En primer lloc, un grup de treball que farà una proposta de document que reculli les línies polítiques bàsiques de la candidatura i, en segon lloc, un grup de treball per elaborar una proposta de funcionament intern.

Finalment, l'assemblea també ha acordat treballar la seva proposta política realitzant les 'Trobades per les sobiranies', unes jornades de debat sobre diferents temes que s'aniran realitzant en diferents barris en els mesos vinents i que pretenen donar veu als veïnats i veïnades per a l'elaboració del futur programa de la Crida.

Segons ha explicat aquest col·lectiu, «des del compromís i l'honestedat, des de l'assemblearisme i el treball de base», la Crida per Palma «comença a caminar per bastir una candidatura municipalista i rupturista que pugui esdevenir una esmena a la totalitat a les polítiques antisocials del Partit Popular i les polítiques tèbies i decebedores dels suposats 'governs de progrés'».

Per tal de continuar treballant en aquesta línia, els representants del col·lectiu han convocat una segona Assemblea Oberta que se celebrarà el dimarts 30 d'octubre a les 19.00 h a Can Alcover (carrer de Sant Alonso, 24).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.