Setmanari d'informació local - 138 anys

Sant Llorenç atura aquest cap de setmana les feines de voluntariat

25025

L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha decidit aturar aquest cap de setmana totes les tasques de voluntariat organitzades després de les inundacions per garantir la seguretat pública i el descans dels veïnats.

Segons ha indicat el consistori, també s’atura l'activitat dels voluntaris professionals-fusters, obrers, mobles, electricistes, pintors, lampistes...tant a escala particular com en l'àmbit de l'administració local.

L'objectiu és, una vegada recuperada una gran part de la neteja del poble, tornar a la normalitat tan aviat com es pugui, evitar possibles aglomeracions i deixar que els veïnats puguin recuperar la seva activitat quotidiana «amb tranquil·litat».

Des de l'Ajuntament han tornat a agrair «molt sincerament» totes les mostres de suport rebudes, tant pel treball dels voluntaris com per les donacions. «En definitiva, a totes i cadascuna de les persones que han aportat el seu gra d’arena i han fet que la recuperació del nostre poble sigui, avui, una realitat que ens permet tancar aquesta col·laboració», han agraït.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.