Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell intervendrà en més de 20 carreteres afectades per les inundacions

24957

El Consell a través el Departament de Territori i Infraestructures, intervendrà en un total de 21 carreteres afectades per les inundacions del passat 9 d'octubre a la zona del Llevant de Mallorca, amb un pressupost total de 23.845.364 euros.

Segons ha informat la Institució insular, el pont de la Ma.-12 (km 0,8) d'Artà a Can Picafort, que s'ha enfonsat i necessita un projecte constructiu, no reobrirà fins a finals de desembre. La resta d'actuacions podrien estar llestes al llarg de les pròximes tres setmanes, ja que es tracta de tasques com la neteja, instal·lació de senyalitzacions noves, reforç de pendents o enllumenat, entre altres.

Carreteres tancades

Actualment, les vies del Llevant de Mallorca tancades després de les inundacions són quatre, encara que hi ha unes altres que pateixen algunes restriccions.

Les carreteres que segueixen tancades per les inundacions són la Ma.-12, del quilòmetre 0,5 amb accés a Artà al quilòmetre 1,3 en el camí d'en Carrossa (Ma.-3334); la Ma.-4023, que uneix Son Servera amb Porto Cristo del quilòmetre 2,9 al 4,2; la Ma.-4041 d'Artà a s'Era de Poleixi, del quilòmetre 0 al 5,3; i la Ma.-4042 d'Artà a Canyamel, del quilòmetre 5,1 al 6,2.

Així mateix, s'ha reobert al trànsit el camí de Conilles (Ma.-3322), encara que en el quilòmetre 12 hi ha un pas alternatiu de vehicles amb prioritat pels quals vénen d'Artà. Finalment, la carretera que passa pel nucli de població de Sant Llorenç (Ma.-15F), on està situada la Guàrdia Civil per controlar l'accés al poble, sofreix restriccions de trànsit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.