Setmanari d'informació local - 138 anys

Rafel Nadal, el número 1 en compromís i solidaritat

24877

Rafel Nadal aparegué, l'endema de la torrentada, com un voluntari més, netejant una casa de Sant Llorenç. La imatge de Nadal llevant fang amb una granera ha donat la volta al món.

Rafel Nadal és el número 1 mundial del tennis i un dels personatges més famosos del Planeta. De fet, la seva imatge apareix cada deu minuts, de mitjana, en una televisió del Món.

Precisament, aquesta força mediàtica, és la que fa que des de l'Estat se l'hagi utilitzat en més d'una ocasió. A més a més, el fet de pertànyer a una família amb molts negocis a Manacor, també l'han convertit en un personatge controvertit a nivell local.

Malgrat tot, però, Rafel Nadal ha posat la seva fama mundial i la seva capacitat comunicativa a favor de causes nobles i positives.

Ha participat en campanyes de Mans Unides, a favor dels infants més desvalguts del món; en activitats en favor dels barris de Nou Llevant i La Soledat, a Palma; ha participat en campanyes de l'Obra Cultural Balear, com 'Cafè per la Llengua' i 'Mallorca m'agrada!'; en el projecte Més que tennis, desenvolupat amb els Special Olympics, perquè joves i nins amb discapacitat intel·lectual tenguin l'oportunitat d'apropar-se a aquest esport... I ha disputat partits de tennis benèfics per recaptar doblers per diverses causes de justícia social.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.