Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Assemblea Antiautopista, a la fira de Llucmajor: «Partits que abans eren contraris a l'autopista, ara l'apliquen»

24869

L'Assemblea Antiautopista participa aquest cap de setmana en la mostra llucmajorera que es fa amb motiu de les fires del municipi.

Els antiautopista han muntat una paradeta informativa per la qual hi han passat centenar de persones i que estarà oberta fins diumenge vespre.

A la paradeta s'hi poden veure els plànols del projecte d'autopista entre Llucmajor i Campos en els quals es pot veure, segons expliquen els membres de la Plataforma, que els partits d'esquerres «han mudat la seva posició respecte a la del començament de legislatura, que era la d'oposar-se a la construcció de noves autopistes».

També s'hi exposa la resolució de la Comissió Balear de Medi Ambient amb les xifres que demostren que el que hi ha projectat és una autopista i que la reducció d'amplada és mínima i la reducció de territori afectat és de menys del 10%.

S'hi pot veure, també, cartelleria antiga i moderna on es demostra que «partits que abans eren frontalment contraris a l'autopista, ara l'apliquen». Els visitants hi trobaran també els acords del pacte de progrés al Consell de Mallorca que el 1998 va aprovar una moció a favor de no fer més autopistes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.