Setmanari d'informació local - 138 anys

Segueixen cercant el nin de cinc anys desaparegut per les inundacions

24779

Les tasques de recerca del nin de cinc anys desaparegut després de les inundacions de la zona del Llevant de Mallorca continuaran al llarg d'aquesta nit. Segons ha informat el 112, la Guàrdia Civil i Policia Local han establert un pla de seguretat urbà per evitar robatoris a Sant Llorenç.

Les deu víctimes mortals confirmades són sis homes i quatre dones. Totes les víctimes mortals de les inundacions d'aquest dimarts són persones de mitjana o avançada edat. A més, de l’infant desaparegut. La seva mare és una de les mortes. La dona anava en un cotxe amb els seus dos fills menors d'edat en el moment en què van ser aconseguits per la riuada, i va aconseguir salvar la seva altra filla.

La majoria dels cossos han aparegut al torrent i els seus voltants. El torrent discorre per diverses localitats fins a la desembocadura.

D'altra banda, han explicat que el dispositiu d'emergències estan revisant la zona de s'Illot amb cans especialitzats en la recerca de persones. Segons han indicat, és una feina complicada per l'abundant fang i la presència de runes i restes de vehicles.

A la nit, el dispositiu no podrà ser de la mateixa intensitat, tot i que continuaran les tasques d’investigació. D'altra banda, les forces de seguretat han demanat comprensió davant les restriccions per accedir al municipi, ja que nombroses persones volen desplaçar-se per ajudar a Sant Llorenç. «No es pot obrir pas a tothom», han apuntat.

En aquest sentit, des del dispositiu especial han recalcat que s'ha posat a disposició familiars un lloc a Manacor -on es traslladen els cossos de les víctimes- perquè siguin atesos per psicòlegs i personal especialitzat.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.