Setmanari d'informació local - 138 anys

Entitats de les Balears expressen suport i solidaritat als familiars de les víctimes de la inundació

24757
Melicotó

Diferents entitats de les Balears han manifestat aquest dimecres el seu suport i solidaritat a les famílies i amics de les víctimes de les inundacions que han tengut lloc al Llevant de Mallorca.

Per la seva banda, el Col·legi Oficial de Psicologia ha expressat el seu condol i ha traslladat tota la seva solidaritat a les famílies i cercles pròxims de les víctimes de la catàstrofe.

A més, han informat que els membres del Grup d'Intervenció Psicològica en Emergències, Crisi i Catàstrofes de la institució, coordinats amb el 112, estan bolcats treballant 'in situ' prestant el seu suport i l'atenció psicològica necessària a les persones afectades.

El Grup Balear d'Ornitologia (GOB) ha volgut expressar suport i condol a les famílies de les persones mortes i desaparegudes i ha llançat un missatge de «força als afectats i als equips d'emergència».

Per la seva banda, el Col·legi Oficial d'Infermeria ha ofert la seva col·laboració en les tasques d'atenció, ajuda i assistència als afectats per les pluges torrencials de les darreres hores a Mallorca.

La Societat d'Història Natural de les Balears també ha expressat: «No hi han paraules que puguin expressar el sentiment de tristesa profunda que sentim. Tot el nostre suport i condol a les famílies i amics de les persones mortes i desaparegudes a Sant Llorenç».

Així mateix, l'Obra Cultural Balear (OCB) ha fet arribat mitjançant Twitter el seu «condol per les morts ocorregudes a Sant Llorenç, la nostra solidaritat amb totes les víctimes de la tragèdia i els seus familiars i posam a la seva disposició el nostre voluntariat».

Des de la Federació de Futbol de les Illes Balears també s'ha volgut enviar un missatge de solidaritat. A més, han volgut enviar un missatge de consol al president de la Federació d'Atletisme, Gabriel Gili, que ha perdut el seu pare en la torrentada de Sant Llorenç.

D'altra banda, els membres de la Junta de Govern del Col·legi d'Advocats de les Balears han expressat el seu més sentit condol als familiars i amics de les persones mortes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.