Setmanari d'informació local - 138 anys

El Centre Forestal de les Balears rep un diploma d'honor

24645

El Colegio Oficial de Ingenieros Técnicos Forestales y Graduados en Ingeniería Forestal y del Medio Natural ha decidit, per unanimitat, la concessió del Diploma d'Honor d'aquesta institució al Centre Forestal de les Balears (Cefor).

El conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, qui ha recollit el premi a Madrid acompanyat pel gerent de l'Institut Balear de la Natura (Ibanat), Joan Ramon, i de diferents tècnics de l'Ibanat i del Servei de prevenció d'incendis de la Conselleria, ha valorat la tasca desenvolupada per tots els treballadors del Cefor.

Aquest centre és un espai on es fa producció de planta autòctona, conservació de la diversitat forestal, sensibilització forestal, experimentació, control del material forestal de reproducció i formació.

El Cefor està situat a la finca de Menut, a Escorca, i consta de centre de recepció i oficines, banc de llavors forestals de més de 200 espècies de les Balears -que permet futures restauracions vegetals arreu del arxipèlag-, viver forestal, aules polivalents, centre de documentació forestal, jardí botànic, viver d'orquídies i una aula d'interpretació del bosc.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.