Setmanari d'informació local - 138 anys

ACHINIB, les Kellys, Amics de Na Galera i Peluditos de Son Reus, guardonats amb els Premis Sinofós

24635

MÉS per Palma ha celebrat l’acte dels VII Premis Sinofós amb la participació de prop de dos centenars de persones. Aquesta vegada ha estat a la plaça de Llorenç Bisbal, com en altres edicions passades.

Francisca Niell ha estat l’encarregada de conduir l’acte, introduint i presentant cada categoria premiada. El batle de Palma, Antoni Noguera, els tres regidors de MÉS per Palma a l’Ajuntament, Neus Truyol, Mercè Borràs i Llorenç Carrió, i el coordinador dels districtes Centre, Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Miquel Àngel Contreras, han estat els encarregats de descriure cada entitat guardonada i lliurar el premi, enguany també, en format de teula. Els guardonats havien estat elegits prèviament per una votació dels militants i simpatitzants de MÉS per Palma.

Peluditos de Son Reus, entitat elegida per la categoria 'Palma MÉS Habitable', ha rebut el premi en mans de la regidora d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, Neus Truyol, que ha estat recollit per Lynda Commons. El 'Palma MÉS Inclusiva' ha anat a les Kellys. Ha estat lliurat per la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, i ha estat recollit per la seva presidenta, Sara del Mar García. Tot seguit ha estat el torn de l’Associació d’Amics de Na Galera per insistir en una 'Palma MÉS Creativa'. L’ha lliurat el regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió, i ha estat recollit per Jorge Arguello i Ramon Martin.

A continuació, han pujat a l’escenari Quing Quing i Fang de l’Associació Xinesa de les Illes Balears (ACHINIB) per rebre el premi a la 'Palma MÉS Democràtica', lliurat pel batle de Palma, Antoni Noguera. El premi irònic a la 'Palma MÉS Indignada' per haver fet de Palma un lloc més inhabitable, més desigual i més antidemocràtic, l’ha explicat el coordinador dels districtes, Miquel Àngel Contreras, i enguany ha anat a Margalida Duran.

Antoni Noguera ha dedicat unes paraules per recordar la feina feta durant aquests tres anys de govern i ha insistit que «el canvi just acaba de començar». «Necessitam quatre anys més per a consolidar la plena transformació de Palma, i per això som aquí, per la força de MÉS, de vosaltres, de la gent, de la ciutadania», ha afegit Noguera. «La participació ciutadana és imprescindible per al nou model de ciutat», ha explicat.

«Treballam dia a dia, a peu de carrer, al costat dels veïnats per aconseguir que Palma sigui una ciutat molt més estimada i que, alhora, la ciutat aculli i cuidi a la ciutadania», ha dit. «Ens mereixem una Palma més justa, més moderna, més europea i més sostenible», ha afegit Noguera. Així mateix ha agraït la feina «incansable» a totes les entitats guardonades i als regidors de l’agrupació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.