Setmanari d'informació local - 138 anys

Eivissa ret homenatge a un grup de persones que fa 25 anys que estiuegen a l’Illa

24245

El Consell d'Eivissa ha acollit la celebració de l'acte institucional del Dia del Turista amb un homenatge a cinc famílies i a dues persones que des de fa més de 25 anys passen les seves vacances a l‘Illa.

Segons ha informat el Consell d'Eivissa, els turistes homenatjats són un grup d'espanyols, britànics, italians i alemanys, que han rebut una estàtua de la deessa Tanit.

El president Vicent Torres ha mostrat el seu «profund agraïment» als qui mostren la seva «lleialtat i amor» cap a Eivissa. «El seu exemple ha de ser un estímul per seguir fent-nos mereixedors d'aquesta fidelitat», ha destacat en el seu discurs.

Així mateix, ha ressaltat la necessitat de «preservar tots aquells elements que fan d'Eivissa una destinació única i singular», respectant el patrimoni «ecològic i natural» i amb un «compromís per oferir als seus visitants els màxims nivells de qualitat i excel·lència». El president ha recordat que el Consell treballa «desenvolupant iniciatives i projectes perquè Eivissa, a més de per les seves platges i oferta d'oci, destaqui en molts altres àmbits».

També ha reiterat que l'objectiu és consolidar l'Illa «com una destinació de primera categoria per celebrar esdeveniments esportius, per al turisme de convencions i congressos, la gastronomia o els serveis dedicats al benestar, prestant molta atenció a la preservació i fer valdre del riquíssim patrimoni natural i històric-artístic».

Segons Torres, «són atractius que vostès, els qui visiten Eivissa des de fa més de 25 anys, coneixen a la perfecció perquè formen part de l'essència de l‘illa, de l'Eivissa més pura, de la de sempre».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.