Setmanari d'informació local - 138 anys

El Parlament torna a obrir les portes als ciutadans durant la Nit de l'Art

24233

El Parlament tornarà a obrir les seves portes als ciutadans durant la Nit de l'Art de Palma el proper dissabte 22 de setembre, amb una jornada de portes obertes des de les 19.00 fins a les 00.00 hores, on es podrà visitar l'edifici i contemplar les obres d'art de les seves sales principals.

Segons ha informat la Cambra en un comunicat, els ciutadans podran gaudir de representacions de l'obra de Carlos Garrido, 'Les illes màgiques', interpretada per l'actor Joan Bibiloni amb la música de Mariona Forteza.

En concret, es durà a terme una primera representació a les 20.00 hores i una segona a les 22.00 hores, on les entrades seran gratuïtes amb aforament limitat a la capacitat de la sala.

Els ciutadans podran visitar la planta noble, declarada Monument Històric Local per l'Acadèmia de San Fernando de Madrid, on estan exposades pintures de l'antic Círculo Mallorquín, així com obres adquirides pel mateix Parlament, entre d'altres.

També podran visitar la sala de Plens o sala de les Cariàtides, que conserva tots els elements pictòrics, escultòrics, arquitectònics i ornamentals dissenyats per Ricardo Anckermann.

Al costat de la sala de Plens es troba la sala de Passos Perduts, decorada amb dos grans quadres que van guanyar el concurs de pintura que va convocar el Cercle Mallorquí a la fi del segle XX: 'L'entrada de Jaume I a Medina Mayurga' de Richard Anckermann i 'l'entrada de Carles V a la ciutat de Mallorca' de Joan Bauzà.

Així mateix, les persones que visitin el Parlament podran entrar a la sala del Senat, que manté la decoració i el mobiliari originals amb els retrats de tots els presidents de la Cambra, així com la sala Montenegro, anomenada així per les pintures de l'artista mexicà Roberto Montenegro, realitzades en 1919.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.