Setmanari d'informació local - 138 anys

Prop de 80 obres de teatre han estat presentades al Premi Pere Capellà

24193

Un total de 78 obres de teatre han estat presentades al Premi Pere Capellà, anteriorment Premi Octubre de Teatre, aconseguint al rècord de participació i incrementant un 77 per cent les obres rebudes en l'edició anterior.

Segons ha detallat en una nota informativa aquest dimarts la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, aquest guardó de teatre va ser recuperat en 2017 per la Conselleria després que es deixés de convocar en 2010 «per falta de suport institucional».

L'any passat, quan es va recuperar el premi amb el nom de Premi Pere Capellà participaren un total de 44 textos. Aquest anys s'han rebut 34 obres més, fins a aconseguir un total de 78.

La 47ª edició dels premis se celebrarà dissabte que ve 27 d'octubre a València. Aquest any formen part del jurat l'autor teatral mallorquí Joan Guasp, la filòloga i autora teatral eivissenca Carme Planells i l'autora teatral menorquina Aina Tur.

A més, el jurat també comptarà amb el director d'escena català Lluís Pasqual, i el director de l'Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos. L'obra guanyadora serà publicada per l'editorial 3i4.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.