Setmanari d'informació local - 138 anys

Professionals del món de les arts internacionals assistiran a la Nit de l’Art

24191

L'Institut d'Estudis Balears (IEB), juntament amb l'Institut Ramon Llull, col·laborarà a la 'Nit de l'Art' amb un programa de convidats professionals del món de les arts internacionals.

Segons ha informat l’IEB, els convidats d'aquest any són Giovanni Scarzella i Llitera Previ, membres del Club GameC, una associació de col·leccionistes vinculats a la Galeria d'Art Modern i Contemporani de Bèrgam; Simona Gavioli, comissària independent i directora de la fira d'art contemporània SetUp; Umberto Luppi, director de Labs Gallery a Bolonya i Cecilia Widenheim, directora del Moderna Museets de Malmö (Suècia).

Tots els convidats assistiran a les activitats programades per la 'Nit de l'Art', com són la conferència 'On curating: subjective legacies' del dijous; el tour per a professionals del divendres i la inauguració de les galeries el dissabte.

L'aportació econòmica al programa dels convidats professionals és de 6.000 euros i, a més, l’IEB aportarà 3.800 euros a través de la línia de subvenció per a fires i festivals a l'associació de galeries d'art de Palma, Art Palma, per a l'organització d'aquest esdeveniment.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.