Setmanari d'informació local - 138 anys

Ciudadanos vol censurar llibres de text a les escoles de les Balears

24149

El partit Ciudadanos a les Balears ha demanat a la Conselleria d'Educació aquest dilluns que obri una investigació «per saber si algun dels llibres de text catalans citats a l'informe del Ministeri d'Educació sobre adoctrinament, elaborat per l'Alta Inspecció Educativa, s'utilitzen a les Illes Balears». El portaveu i diputat Xavier Pericay ha demanat a la Conselleria que «posi els seus inspectors a treballar per oferir una resposta ràpida i certa a aquesta pregunta».

«L'informe, tot i que hagi estat ocultat durant mesos pels governs de PP i PSOE, mereix tota la credibilitat», ha assegurat el portaveu de Ciudadanos a les Balears. A més, ha afegit que a les Balears «es fan servir molts llibres de text elaborats i produïts en Catalunya».

«No podem permetre que l'escola sigui una institució adoctrinadora», ha manifestat Pericay, qui ha recordat que varen presentar el passat mes de novembre al Defensor del Poble un «informe sobre l'adoctrinament en l'ensenyament de les Illes Balears». «Si algun d'aquests manuals s'estigués utilitzant avui en dia, seria gravíssim», ha afegit Pericay.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.