Setmanari d'informació local - 138 anys

Torna la Fira de la Mar al Port de Sóller

24095

La tercera edició de la Fira de la Mar és a punt d’arribar a la costa sollerica, amb una oferta que augmenta any rere any. Després de l’èxit de participació en les dues primeres mostres, en aquesta ocasió tot el cap de setmana del 21 al 23 de setembre se succeiran activitats de caire cultural, artístic, esportiu, musical o gastronòmic, al Port de Sóller.

Organitzada pel Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial i l’Ajuntament de Sóller, la Fira de la Mar pretén acostar la cultura marinera al públic en general. Per això, divendres a vespre la platja d’en Repic s’omplirà de música mediterrània, tot seguint el cicle «Nits de Tramuntana» amb les havaneres de Ben lligats, el folk d’arrel mallorquina de posidònia i la proposta del menorquí Cris Juanico. Un cartell musical de luxe, al qual se sumarà la bauxa de dissabte horabaixa amb els sollerics Motherfolkers i la música d’AnimAcústica durant la fira gastronòmica de diumenge, on quinze restaurants de la Serra oferiran tapes i plats inspirats en la cuina marinera.

Dissabte el futur Museu Marítim de Mallorca, situat a l’oratori de Santa Caterina, acollirà el col·loqui «La mar i el compromís dels voluntaris», amb les ONG: Sóller Solidari, ProActiva Open Arms i Proem-aid.

Diumenge, el llaüt La Balear atracarà al moll, perquè, qui vulgui, pugui conèixer des del seu interior els secrets d’aquesta joia marítima, recuperada pels mestres d’aixa del Consell de Mallorca. Fira artesana, exposicions, tallers i conta-contes per als més petits completaran una fira dirigida a tota la família.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.