Setmanari d'informació local - 138 anys

Can Balaguer estrena un programa educatiu per donar-se a conèixer entre la ciutadania

24041

L'Ajuntament de Palma ha llançat una nova línia educativa per a donar a conèixer Can Balaguer entre els escolars i la ciutadania en general, que inclourà concerts i propostes didàctiques dissenyades per experts en música.

El regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió, ha destacat «l’esforç» de l'àrea per obrir el casal a la ciutadania.

Durant els darrers sis mesos han passat per Balaguer prop de 20.000 usuaris, dels quals més de 16.000 han visitat la museització de la planta noble i més de 3.000 han participat en les diverses activitats programades.

La nova proposta inclou un cicle de concerts didàctics entre setembre i novembre i concerts escolars destinats a centres educatius, inclosos dins del programa 'Palma Educa' i que s'oferiran a totes els centres escolars de Mallorca.

D'altra banda, el 27 d'octubre tendrà lloc la conferència 'El músic Josep Balaguer i el seu òrgan Walcker' que anirà acompanyada d'il·lustracions musicals.

A més, dins del programa 'Palma Educa' i fruit del treball conjunt de les dues regidories, s'ha incorporat per primera vegada l'activitat 'Can Balaguer, de casa noble museu per a la ciutat', que recorrerà l'exposició permanent 'La casa possible'. També s'han inclòs els concerts didàctics per a alumnes de Primària i Secundària.

Les propostes didàctiques han sigut dissenyades per un equip de musicòlegs i docents de música. El projecte guanyador fou presentat per cas Músic i el de visites guiades per Gent Cultura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.