Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort tornarà a celebrar la festa de Cap d’any amb dos concerts a dues places

24037

L'Ajuntament de Palma repetirà enguany el model de festa de Nit de cap d'any de manera simultània a dues places, la de Joan Carles I i la de Cort, per al que destinarà un pressupost màxim de 22.506 euros.

Així ho ha anunciat aquest dimecres, després de la Junta de Govern de l'Ajuntament, la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, que ha defensat que aquest model de dues places «va funcionar molt bé» en la passada edició.

La Junta de Govern ha aprovat aquest matí els plecs de prescripcions administratives i tècniques que regiran la contractació de la Revetla de finalització d'any.

La contractació que s'ha aprovat es dividirà en tres lots: un per a contractar l'animació musical, els serveis complementaris i equips de so i llum per a ambientar la plaça de Cort (6.555 euros); un altre per a la plaça Joan Carles I amb actuació musical, projeccions, campanades, actuació musical i festa (per un import de 10.506 euros) i un tercer lot que consistirà en un espectacle de projeccions amb temàtica de la Nit de finalització d'any en la plaça Joan Carles I (per un import de 5.445 euros).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.