Setmanari d'informació local - 138 anys

Campos convoca una concentració per reclamar «una nova escola»

24015
A Campos aquest dimecres «no serà un inici de curs normal» ja que es concentraran a les portes del CEIP Joan Veny i Clar de Campos per seguir reclamant «una escola nova al municipi».
 
Segons han informat, la cessió definitiva per part de l'Ajuntament de Campos del solar de davant la residència «encara no s'ha resolt i per tant ni tans sols ha començat la redacció del projecte». Els organitzadors de la concentació han lamentat que 10 anys després «encara no estan resolts els problemes de solar».
 
Per això han demanat a totes les administracions implicades: Govern Balear i Ajuntament de Campos «un poc de dignitat i que facin realitat les seves promeses dels darrers anys, vergonya!»
 
A més, han criticat que tots els nins i nines de primer i segon de primària (de 6 i 7 anys) «començaran el curs dins una aula prefabricada». «Ja tenim set aules prefabricades al pati, Cada aula prefabricada te uns 25 metres quadrats i fan classe uns 22/25 nins un metre quadrat per nin».
 
En aquest sentit han criticat que «el que havia de ser una solució provisional s'ha convertit en definitiva». 
 
Per tot això, han convocat el mateix dia de l’inici de curs una concentració a les portes del Ceip Joan Veny i Clar a les 08.15 del matí «per posar de manifest el nostre descontent i indignació, i per seguir reclamant ‘A Campos volem Escola Nova Ja!’».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.