Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort presenta les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat

23937

El batle de Palma Antoni Noguera, ha presentat aquest divendres els actes i activitats organitzats amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebrarà del 16 al 22 de setembre.
Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, a l'acte de presentació també han acudit el regidor de Mobilitat, Joan Ferrer; la directora general de Mobilitat, Patricia López; i el director general de Mobilitat i Transports del Govern, Jaume Mateu.

D'aquesta manera, el dijous 14 tendrà lloc la primera activitat amb la inauguració de l'exposició del Vehicle Elèctric en el Parc de la Mar, per finalitzar el 3 d'octubre amb les últimes activitats previstes.

«Organitzarem el màxim d'activitats possibles, dirigides a tots els públics i que se celebraran en diferents barriades de la ciutat per contagiar al màxim de la ciutadania l'aposta per la mobilitat sostenible», ha explicat Ferrer.

El regidor també ha explicat que «el dia més important serà el dissabte 15 de setembre, amb la Gran Diada de la Mobilitat, que se celebrarà al carrer Unió de 10.00 a 21.00 hores.

Així mateix, el dissabte 22 de setembre tendrà lloc el Dia Europeu sense Cotxes, per la qual cosa al llarg de la jornada no es podrà aparcar a la zona ORA, excepte residents acreditats i vehicles autoritzats. No obstant això, els aparcaments del carrer Manacor, sa Riera i Marquès de laSenia seran gratuïts i hi haurà incentius per viatjar en els autobusos de l'EMT, Metre i tren.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.