Setmanari d'informació local - 138 anys

Investiguen l'aparició de noves pintades a Cala Figuera

23279

La Policia Local de Santanyí ha iniciat una investigació per identificar els autors de les noves pintades que han aparegut en edificis i roques al costat de la mar a Cala Figuera.

Així ho ha anunciat aquest divendres l'Ajuntament de Santanyí, que en un comunicat ha mostrat el seu malestar després de l'aparició d'aquests grafits, que han qualificat d'«atemptat ecològic».

El regidor de Medi Ambient, Salvador Ferrer, ha lamentat els fets i ha assegurat que és «una vergonya el poc respecte que aquestes persones tenen per l'entorn»

A més, ha afegit que la punta de sa Cala és un lloc «que no necessita cap retoc estètic i menys d'aquestes característiques».

L'Ajuntament ha recordat que fa unes setmanes, la Policia municipal va denunciar un grup de quatre turistes alemanys menors d'edat que varen ser enxampats 'in fraganti' fent pintades a les parets de la plaça de Son Moja, a Santanyí.

Varen ser identificats gràcies a la col·laboració ciutadana, ja que un veí va avisar la Policia Local i els agents varen arribar a temps.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.