Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Protesta antifeixista i a favor dels presos polítics, pacífica i silenciosa, davant Albert Rivera a Menorca

23275

Una vintena d'independentistes del CDR de Menorca i de grups antifeixistes han fet una protesta pacífica i silenciosa, aquest dijous vespre, durant una conferència del president del partit polític Ciudadanos, Albert Rivera, en el Pla de l'església d'Es Mercadal.

L'acte ha començat amb una presentació del batle de la localitat, a continuació Xavier Pericay ha presentat Albert Rivera i després el president del partit de dreta populista ha començat la seva intervenció que ha tengut com a eix central la crítica als independentistes catalans i al govern de Pedro Sánchez per haver traslladat a presons basques dos presos bascs.

Quan feia uns 10 minuts que Rivera parlava, unes 20 persones que seien en diferents llocs de la plaça on es desenvolupava l'acte, s'han aixecat i han mostrat simbologia independentista, anarquista, antifeixista i de solidaritat amb els presos polítics. Alguns d'ells s'ha posat camisetes amb lemes com 'Menorca antifeixista'.

L'acció, silenciosa i pacífica, ha despertat les ires dels seguidors més abrandats del partit Ciudadanos que s'han posat a cridar i insultar els activistes. Algun dels seguidors de Rivera ha proferit insults racistes contra els catalans i han arrabassat alguna de les pancartes i de les banderes estelades que exhibien els participants en la protesta antifeixista.

Una vegada feta la protesta, els activistes s'han retirat i han cridat «llibertat!»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.