Setmanari d'informació local - 138 anys

El Molinar acollirà la Fira Marinera els dies 11 i 12 d'agost

23259

La regidora de Sanitat i Consum, Antònia Martín, juntament amb Antoni Perpinyà i Xisca Amengual, dos dels organitzadors de la Fira Ran de Mar del Molinar, han presentat aquest dimecres les activitats que formaran part de la Fira Marinera que se celebrarà els dies 11 i 12 d'agost amb motiu de les festes del Molinar.

Martín ha mostrat la seva satisfacció per haver-se pogut realitzar aquesta fira en tan poc temps una vegada les entitats que es varen comprometre a celebrar una nova edició de la Fira Ran de Mar varen renunciar a la seva organització.

La regidora ha defensat el model de «les fires i festes, com la Fira Ran de Mar, organitzades per associacions i entitats sense ànim de lucre que promouen la participació i ajuden a fer barri i ciutat davant d'altres models professionalitzats i especulatius».

Perpinyà i Amengual han explicat que aquesta és una «edició reduïda del que venia a ser la Fira Ran de Mar que hem organitzat a títol personal i que volem que serveixi de pont per a reprendre l'organització de la Fira Ran de Mar a partir de l'any que ve».

Algunes de les activitats organitzades ja formaven part de la Fira Ran de Mar, però se celebraran en un format més reduït. Perpinyà ha afirmat que molta gent «no volia que desapareixes la fira i s'han anat sumant a aquesta iniciativa». També ha agraït la feina dels tècnics de l'Ajuntament que han permès l'organització de la Fira Marinera en un temps molt reduït.

Dissabte dia 11 tendrà lloc una trobada de vela llatina i dia 12, a la Rosa dels Vents, la Fireta Marinera Artesana, sonada de xeremies i combat de glossadors per acabar amb un concert d'havaneres i una cercavila dels dimonis de la barriada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.