Setmanari d'informació local - 138 anys

La cantant Nina s'afegeix a les queixes per l'ocupació excessiva de l'espai públic a Portocolom

23253

L'actriu i cantant Nina, s'ha afegit a les veus que es queixen pel canvi experimentat per algunes platges de Mallorca a causa de la proliferació de bars, terrasses, para-sols i gandules que ocupen l'espai públic d'acord a concessions que tenen atorgades.

Nina ha fet publica la seva opinió a través del seu perfil oficial de Twitter: «S'arenal?! Que en fa de temps que el mos han pres. És un espai públic privatitzat. Ras i curt. Una vergonya. Confiam que les denúncies servesquin per respectar la natura i les persones i posar una mica de seny a aquells que no en tenen».

Aquesta setmana, la plataforma Salvem Portocolom i el GOB, han interposat una denúncia davant la Demarcació de Costes contra l'empresa Marportsunbeach Mallorca S.L., que explota els serveis temporals de les esmentades platges, per ocupació excessiva i il·legal de l'espai públic i per l'incompliment reiterat de l'autorització de la concessió.

En la denúncia destaquen que a cadascuna d'aquestes platges l'empresa només pot disposar de 10 taules i 40 cadires, però la realitat és que «tothom sap que la pràctica habitual quan hi ha un gran nombre de clients és que apareguin més taules i més cadires». En referència a això, a la denúncia també fan constar que aquesta no és una pràctica nova, ja que l'empresa ja va ser denunciada el 2017.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.