Setmanari d'informació local - 138 anys

Inaugurada a La Victòria una nova edició del Piocam 2018

23213

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, han inaugurat aquest dilluns la trobada Piocam 2018, que se celebrarà des d'aquest dilluns i fins el 17 d'agost a La Victòria.

Segons ha detallat la Conselleria en un comunicat, aquesta trobada de Pioners i Caravel·les, escoltes i guies d'entre 14 i 17 anys està organitzada per 4vents i col·labora el Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca i Escoltes i Guies de Mallorca.

Es tracta d'un esdeveniment que uneix més de 400 joves de tot el món per a compartir experiències, fer noves amistats, descobrir altres cultures i conèixer com es practica l'escoltisme en altres parts del món.

Entre els seus objectius es troba formar un esperit crític i de responsabilitat social a partir de la feina que es fa sobre el lema del projecte 'Dissoldre fronteres per a crear llibertats'.

Durant l'acte, Ensenyat ha volgut destacar que l'objectiu del campament és el d'esdevenir un lloc de trobada on es puguin compartir experiències, fer noves amistats i descobrir altres cultures.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.