Setmanari d'informació local - 138 anys

Darrera setmana per a sol·licitar la subvenció per l'ús del català en empreses i entitats

23197

Aquest dijous serà el darrer dia per a sol·licitar la subvenció del Consell de Mallorca «destinada a impulsar la presència del català» en empreses, entitats associatives i organitzacions sense ànim de lucre, a la qual el departament de Participació Ciutadana i Presidència ha destinat 250.000 euros.

Segons ha informat aquest dilluns la institució insular en un comunicat, en aquesta convocatòria, presentada pel vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, i la directora insular de Política Lingüística, Aina Sastre, es poden acollir les sol·licituds per a activitats com la retolació, l'etiquetatge, l'edició de material imprès i de cartes de restaurants o l'edició de pàgines web, sempre que aquestes activitats siguin en català.

El Consell ha recordat que aquestes subvencions no són inèdites, ja que la institució insular ja les va atorgar entre l'any 1997 i el 2011. En aquest sentit, ha explicat que «per voluntat política» han decidit recuperar «l'objectiu d'ampliar i fomentar la presència de la llengua catalana a Mallorca».

De la base pressupostària en la qual es destinen 250.000 euros, un total de 170.000 euros es destinaran a empreses i els 80.000 euros restants, a entitats associatives o organitzatives sense ànim de lucre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.