Setmanari d'informació local - 138 anys

Son Servera proposa cinema a la fresca en català per a les càlides nits d’estiu

23189

Arriba l’agost i això, a Son Servera, és sinònim de cultura i cinema. L’Ajuntament, des de la Regidoria de Cultura i Normalització Lingüística, organitza el cicle de cine a fresca en català

Un cicle de pel·lícules que s’estendrà durant tres dimarts del mes d’agost i que té com a objectiu, a més d’oferir una alternativa per passar les caloroses nits a l’aire lliure, promoure el costum de consum de cine amb la llengua pròpia.

Totes les projeccions tendran lloc a la plaça de Sant Joan, els dimarts 7, 14 i 21 d’agost, a les 21.30 h. Obrirà el cicle la pel·lícula '100 metres', un drama-comèdia dirigit per Marcel Barrena, que situa la història entre la malaltia i la superació amb un toc d’humor, que es projectarà el proper dimarts 7 d’agost; El dimarts 14 serà el torn de 'Ballerina', una pel·lícula d’animació infantil per a tots els públics; i 'Estiu 1993' serà l’encarregada de tancar les projeccions el dia 21 d’agost. El film de Carla Simón narra la història d’una nina adoptada que s’ha d’adaptar a la seva nova família després de la mort de la seva mare.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.