Setmanari d'informació local - 138 anys

Petri Galmés no demana disculpes i intenta 'maquillar' els fets

23187

La regidora del PP a Marratxí implicada en el boicot a la connexió en directe d'IB3 aquest divendres davant el palau de l'Almudaina de Palma, Petri Galmés, no ha demanat disculpes per la seva participació en l'assetjament als periodistes de la televisió autonòmica.

No només no demana disculpes, sinó que explica una versió dels fets absolutament incongruent i que no lliga amb les imatges del vídeo on es veu que abandona la primera línia del boicot quan l'enfoquen amb una càmera.

Galmés, a través del seu perfil de Facebook ha fet públic un comunicat que diu: «Divendres passat vaig acudir a la concentració que es va convocar als voltants del Palau de l'Almudaina, amb l'únic objectiu de manifestar el meu entusiasme per la presència dels Reis d'Espanya a Palma i traslladar-los el suport de la societat balear per la seva imprescindible labor al capdavant de la Prefectura del nostre Estat».

Pel que fa a l'acte de boicot, la versió 'maquillada' de Galmés és que «En un determinat moment les càmeres d'IB3, tal com apareixen en el vídeo que adjunt, s'acosten al lloc en el qual estàvem concentrats els monàrquics constitucionalistes. Quan veig que es produirà un altercat m'alluny del lloc.»

La regidora de Marratxí, doncs, no reconeix els fets, no explica què hi feia a primera línia, juntament amb una companya de partit de Marratxí que és qui lidera l'atac, ni demana disculpes. Sembla que tampoc fa comptes dimitir. 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.