Setmanari d'informació local - 138 anys

Els consumidors de les Balears consideren que Ryanair «pren el pèl» amb el descompte de residents

23183
Consubal ha rebut aquest cap de setmana un gran nombre de trucades de consumidors. | E.P.

L'Organització de Consumidors i Usuaris de Balears (Consubal) ha rebut aquest cap de setmana un gran nombre de trucades de consumidors que no poden reservar viatges a la península amb bonificació de resident a la companyia Ryanair.

Així ho ha comunicat el portaveu de l'associació, Alfonso Rodríguez, que al seu torn ha destacat que en la jornada d'aquest cap de setmana ha rebut «més de 27 trucades perdudes en el mòbil i alguns mails» dels consumidors.

«No és la primera vegada que passa alguna cosa semblant», ha assenyalat el portaveu de Consubal, i ha indicat que a la web Ryanair tampoc s'ha aplicat la bonificació del 75 per centsinó que es manté al 50 per cent.

Malgrat aquest fet perllongat des de dissabte a la nit, la companyia aèria sí que ha aplicat correctament en la seva aplicació mòbil el descompte de residents del 75 per cent i permet la compra de vols de la Península a l'arxipèlag balear.

«Hi ha dubtes si és un error o no, però en aquest cas hi ha més indicis que hagi estat un fet premeditat per part de Ryanair», ha indicat Rodríguez. Consubal ha considerat que la companyia aèria de baix cost «pren el pèl» als residents de Balears «modificant la web perquè no es puguin fer reserves amb el descompte».

Així ho ha demostrat l'associació de consumidors en unes captures de pantalla, indicant que el vol Madrid-Eivissa sense el descompte  està disponible des d'aquest moment i durant els següents mesos. No obstant això, en aplicar el descompte «els preus i horaris es queden en blanc i sense oferir cap possibilitat de reserva», ha explicat Antonio Rodríguez.

Consubal du acumulades més de 270 consultes dels consumidors balears des que la companyia de 'low cost' anunciés una vaga perllongada fins aquest diumenge en algunes destinacions.

En aquest sentit, l'associació de consumidors de Balears porta denunciant les «barbaritats» que aquesta companyia ve cometent de forma reiterada «davant la passivitat de les autoritats!». El portaveu de Consubal ha indicat que l'associació vol arribar «fins al final perquè la companyia aèria sigui sancionada de forma exemplar».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.