Setmanari d'informació local - 138 anys

El Centre Balears Europa convoca quatre beques de pràctiques a Brussel·les

23177
El Centre Balears Europa convoca quatre beques de pràctiques a Brussel·les. | E.P.

El Centre Balears Europa (CBE), entitat que dirigeix la Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme, convoca quatre beques per a persones llicenciades o graduades menors de 30 anys (inclosos) per gaudir d'un període de 12 mesos en pràctiques a l'oficina del CBE a Brussel·les.

Segons ha explicat aquest dissabte el Govern, els interessats tenen fins al 20 d'agost a les 14 h per presentar les sol·licituds. Els objectius del programa són, entre d'altres, perfeccionar els coneixements de caràcter europeu dels participants, i millorar el seu coneixement de les institucions i les polítiques de la Unió Europea.

Segons han explicat, «els becaris participen en la recerca d'informació i la preparació de material i documentació, assisteixen a reunions i conferències d'institucions i òrgans de la UE, col·laboren en informes i butlletins, etc».

La directora del CBE, Rosa Maria Cañameras, ha assegurat que obtenir aquesta beca «és una experiència única per viure el funcionament de les institucions europees des de dins. Els nostres becaris poden accedir a tot tipus de reunions d'alt nivell, participar en esdeveniments de tota mena i ajudar a millorar i enfortir la relació de les Illes Balears amb la Unió Europea».

Una de les finalitats del CBE és la formació de la ciutadania, amb l'organització de conferències, seminaris o cursos, però també «amb beques i pràctiques que facilitin el desenvolupament d'una carrera professional lligada als afers europeus», ha assegurat Cañameras. Aquestes beques existeixen des de 1996.

Per a tots aquells interessats, la informació general de la convocatòria i el formulari de sol·licitud es troben a la pàgina web del Centre Balears Europa (www.cbe.es). L'aprovació de la convocatòria és al BOIB Núm 096 - 4 / agost / 2018.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.