Setmanari d'informació local - 138 anys

Nou cas de discriminació lingüística: «Al Cafè Colon de Llucmajor ens han tret defora per haver demanat un cafè amb llet en català»

22855

«Al Cafè Colon de Llucmajor ens han tret defora per haver demanat un cafè amb llet en català» ha explicat al seu perfil de Twitter, Maria del Mar V.

Després ha explicat que «érem un grup de dos catalans del continent, una al·lota romanesa i dos mallorquins. Un dels catalans del continent ha demanat un cafè amb llet. El cambrer ha contestat 'en castellano, por favor'. El cambrer ens entenia a la perfecció.»

L'actitud agressiva del cambrer ha anat en augment i segons Maria del Mar V. «ens han dit que no tenien temps per atendre'ns... Nosaltres no anam a un cafè a seure i no prendre res. Per tant, hem entès que ens estaven convidant a partir...»

Posteriorment els han enviat una segona cambrera que tot i que entén el mallorquí els ha dit, en to enfadat que no podia perdre el temps amb ells.

La versió de Maria del Mar V. Ha estat corroborada per Elisenda M. Que ha dit: «Jo també hi era. Hi he intervingut i la senyora propietària m'ha insultat i m'ha fet fora.»

Altres testimonis corroboren els fets. Des de l'establiment no han contestat els requeriments de dBalears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.