Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca critica que la inversió de Fornells estigui condicionada a una cantina

22607

MÉS per Menorca ha criticat aquest divendres que la inversió que es pretén dur a terme en el port de Fornells inclogui la construcció d'una cantina que no té un ús definitiu. El coordinador general de la formació menorquinista, Nel Martí, ha considerat «inadmissible» el fet de condicionar la inversió a Fornells a la construcció d'una cantina o edifici a la zona de rehabilitació del port.

«Es tracta d'una inversió que és una reivindicació històrica dels veïnats i, ara, amb l'aprovació de la proposta que aprovarà la Junta de Fornells a instàncies del batle, Francesc Ametller, i de la mà del Govern, la inversió vendrà condicionada amb incloure un edifici en una zona que és fonamental per al disseny del poble», ha manifestat.

Així mateix, Martí ha afirmat que «l'obligació d'inclusió d'una cantina en el projecte és mancat. És una mentida que es digui que l'edifici és obligatori o que està contemplat per normativa». «El fet d'incloure una cantina sense ús definitiu significa que no hi ha cap estudi de necessitats ni un Pla d'Usos del Port, per la qual cosa no es justifica de cap manera la construcció d'un edifici al qual no se li ha previst cap ús», ha afegit.

Per tot això, el coordinador general de MÉS per Menorca ha sol·licitat al Govern, a Ports i a l'Ajuntament des Mercadal que no condicioni una inversió «històrica» en el port de Fornells amb la inclusió d'un edifici que no té un ús assignat. «Aquest tipus d'incoherències no formen part de les inversions públiques», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.