Setmanari d'informació local - 138 anys

Se cerquen candidats a senyors de Canamunt i Canavall

22605

Se cerquen líders per a guiar els bandolers de Canamunt i Canavall a la batalla del primer diumenge de setembre. Una festa històrica que representa la «lluita entre les dues banderies».

Els requisits per a presentar-se són:

1. Diga'ns a quin bàndol pertanys i el teu nom o mal nom: Senyora Figa Seca o Senyor Pep Merda.

2. Aconsegueix un mínim de tres bandolers/es a la teva colla. Seran qui t'acompanyin durant totes les festes de Canamunt i Canavall, heu de ser-hi i t'han de donar suport fins el final.

3. Envia'ns un vídeo (recomanam d’1 minut de durada) i el penjarem al nostre canal de Youtube. Tens llibertat total, només et demanam que et posis un capell. Pensa en allò que et pot fer guanyar.

4. Podràs fer campanya als grups de Facebook del teu bàndol, encartellar Palma o treure un anunci a IB3 (va teu).

5. IMPORTANT! Com a candidat/-ata a senyor/-a hauràs de presentar candidatura el 27/07 (t'informarem, pot venir un bandoler en representació teva). Si surts elegit senyor/ra hauràs d'assistir als actes festius (desplegada de blassons, sopar de colles, batalla i enterrament d'en Berga).

6. Diga'ns el teu nom real, mail i telèfon al següent correu: orgullllonguet@gmail.com

Les candidatures es poden presentar fins al 20 de juliol i les eleccions s'iniciaran el 27 de juliol amb una festa nova, SUS Party, a plaça París a les 23.30 h, on també es presentaran les camisetes 2018 dels dos bàndols, i haurà concert amb Monxos i Dj Tito Delux, barra i sorpreses. Cada camiseta comprada és un vot.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.