Setmanari d'informació local - 138 anys

'Llumeneret blau' unirà la paraula, la música i la dansa amb motiu de l'Any Llompart

22565

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports organitza aquest dissabte a partir de les 20.30 hores al pati de Ca n'Oleo de Palma, l'espectacle 'Llumeneret blau', en el qual s'uneix la paraula, la música i la dansa amb motiu de l'Any Llompart, que commemora els 25 anys de la mort de l'autor, el 28 de gener de 1993.

Segons ha informat la Conselleria de Cultura, l'espectacle és una creació original del músic Gabriel Oliver, del coreògraf Tomeu Gomila i la dramatúrgia de Francesca Vadell, que fa de rapsode. És un recorregut per tot el poemari de Josep Maria Llompart que combina música -soprano, arpa, oboè i trompa-, paraula cantada, paraula recitada i dansa.

És un espectacle en el qual actuen sis persones i que s'ha projectat per a sales petites o mitjanes amb la idea que el públic formi part de la proximitat del format, i en el qual participen la soprano Maria Rosselló, Joan Rodríguez a l'oboè, Raimon Ramon a la trompa, i Maria Assumpció Janer a l'arpa.

El Govern explica que «l'espectacle proposa entendre el compromís de Llompart amb la pàtria, la seva visió d'una mort inevitable però amable, l'amor apassionat i dolç, el món fantàstic i de les rondalles, i el profund amor a la paraula del poble d'un home de bona casa». L'espectacle es repetirà l'endemà, aquest diumenge a les 20.30 hores en la Casa Museu Llorenç Vilallonga de Binissalem.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.