Setmanari d'informació local - 138 anys

Ja es poden adquirir les entrades del Festival cultural Nits de Tanit

22511

El Consell d'Eivissa ha posat a la venda les entrades del 'Festival cultural Nits de Tanit; Músiques del Món', segons ha informat la institució insular en un comunicat. Segons ha detallat, de manera anticipada les entrades tendran un preu de deu euros. A més, aquest any, com a novetat, podran adquirir-se abonaments per a diversos concerts i així, hi haurà un abonament de 14 euros per a la compra d'entrades per a dos espectacles diferents i un de 26 euros per a quatre concerts.

Les persones interessades a reservar una entrada per als concerts del Festival cultural Nits de Tanit Músiques del Món 2018, poden fer-ho en línia a través de la pàgina https://vendaentrades.conselldeivissa.es.

El cicle arrencarà el 21 de juliol amb l'actuació de la cantant Souad Blat. Continuaran en dia 11 d'agost amb el concert a càrrec dels siris Broukar i diumenge 12 d'agost amb l'actuació dels polonesos Kroke. La cantant valenciana Mara Aranda actuarà el 26 d'agost i el Festival acabarà el 2 de setembre amb el concert final dels irlandesos Dervish .

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.