Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort dóna suport a la marxa 'Des Güell a Lluc a peu' i acusa el PP de voler-la polititzar

22503

L'Ajuntament de Palma ha manifestat aquest dimarts públicament el seu suport a la tradicional marxa 'Des Güell a Lluc a peu' i ha acusat al PP de voler polititzar aquesta celebració en demanar que sigui declarada d'interès municipal.

Així s'ha expressat l'Ajuntament qui ha recorcat que la 44a edició d'aquesta activitat ja compta amb els permisos municipals preceptius d'ocupació de la via pública i un operatiu de seguretat previst. A més, es facilitarà la instal·lació d'un escenari i cadires per als assistents.

Segons Cort, la declaració d'interès municipal que aquest dimarts ha demanat la portaveu del PP, Margalida Durán, no té cap sentit perquè el Grup Güell, per ser una entitat sense ànim de lucre, ja rep de l'Ajuntament tots els serveis requerits per a l'organització de l'esdeveniment.

A més, l'Ajuntament ha recalcat que es tracta d'una activitat que supera l'àmbit municipal, ja que encara que la marxa comença a Palma acaba a Lluc (Escorca). Igualment, Cort ha argumentat que «és sabut» que altres institucions públiques, com el Consell i la Delegació del Govern espanyol a les Balears, «mantenen les seves ajudes a la marxa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.