Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort reitera que lluita «de manera activa» contra el maltractament animal

22495

L'Ajuntament de Palma ha reiterat aquest dimarts que lluita «de manera activa» contra el maltractament animal i ha recordat el seu compromís en la defensa dels drets dels animals.

Així, han informat que des de l'àrea d'Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, recorden que aquesta qüestió s'aborda de forma transversal per un equip de professionals integrat per tècnics del Centre sanitari de protecció animal, Policia Local i, si arriba al cas, la Fiscalia de Medi ambient i el Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona).

D'altra banda, en relació a la denúncia del grup de voluntaris, l'Ajuntament ha remarcat «la necessitat de constatar adequadament els casos de maltractament». Així mateix, ha recomanat respectar el criteri veterinari a l'hora de determinar les evidències de maltractament en els animals.

Segons han explicat, aquest criteri «és bàsic per descartar què símptomes de feblesa en els animals poden ser fruit d'altres circumstàncies diferents del maltractament, com poden ser l'edat avançada dels animals o les malalties».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.