Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi exigirà «més contundència» al Govern amb el nou sistema de finançament

22439

El grup d'El Pi al Consell de Mallorca defensarà en el ple de dijous una moció amb la qual exigirà «més contundència» al Govern en la reclamació d'un nou sistema de finançament davant el Govern espanyol.

Segons ha informat El Pi en una nota de premsa, amb la moció demanen que el Govern «actuï de manera decidida i contundent davant la nova administració estatal per aturar aquesta situació injusta».

«Ara més que mai és vital un concert econòmic, que les institucions balears, respectant l'estructura impositiva de l'estat, puguin mantenir, establir i regular el seu propi règim fiscal», ha defensat el portaveu d'El Pi al Consell, Antoni Pastor.

Pastor ha alertat que a les Balears es donen «mitjanes de dèficit anuals situades entre el 8 i el 14 per cent del Producte Interior Brut» i que s'arriba a «pèrdues d'entre 1.500 i 3.000 milions d'euros anuals».

Pastor creu que s'han d'adoptar «mesures urgents per aturar aquesta situació». «Sempre hem estat solidaris amb els pobles d'Espanya però ara tenim problemes bastant greus i hem de ser ferms en la defensa dels nostres interessos», ha reivindicat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.