Setmanari d'informació local - 138 anys

Els bisbes catalans celebren l'acostament dels presos polítics

22419

Els bisbes catalans, integrats en la Conferència Episcopal Tarragonina (CET), han manifestat aquest divendres sobre l'acostament dels presos polítics que «celebren aquesta mesura legal i humanitària que, sens dubte, afavorirà el contacte amb les famílies d'aquests detinguts a la presó preventiva».
En un comunicat conjunt després de participar en una reunió de la CET a Salardú (Lleida), els bisbes han desitjat que es continuïn donant passos per part de tots els agents polítics i socials perquè «es pugui trobar una solució a l'actual situació que sigui justa i acceptable per a tots». Han demanat que aquesta solució pugui arribar a través d'un «gran esforç de diàleg des de la veritat, amb generositat», han observat.

La reunió celebrada aquest dimarts, dimecres i dijous ha estat presidida per l'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, i hi han assistit tots els bisbes catalans, que han celebrat l'acolliment humanitari a refugiats rescatats en el Mediterrani. També han celebrat el recent conveni que l'Estat d'Andorra ha signat amb la Comunitat de Sant'Egidio per establir un corredor d'acolliment de refugiats, i s'han fet ressò de la crida del papa Francisco a estar oberts i ser solidaris respecte als qui fugen de la guerra i de situacions injustes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.