Setmanari d'informació local - 138 anys

La revetla de Sant Joan arrenca aquest dissabte amb un correfoc i activitats

21907

La Revetla de Sant Joan donarà aquest dissabte el tret de sortida al programa de festes d'estiu de Palma, que ha estat presentat aquest dilluns pel batle, Antoni Noguera i que compta amb un pressupost de 52.061 euros. Enguany les festes d'estiu inclouen més de deu activitats organitzades per a tots els públics, distribuïdes en diferents barris de Palma.

El programa començarà amb el tradicional correfoc i inclourà també microteatre i espectacles infantils, 'Slam Poetry', música clàssica, el concert de la Jove Orquestra de les Balears, el primer concert de 'No i Punt' o els concerts d'Art Jove, entre altres.

En la presentació de les activitats Noguera ha estat acompanyat del regidor de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, el regidor d'Igualtat i Drets Cívics, Aligi Molina, el regidor de Cultura, Llorenç Carrió, el director d'IbJove, Joan Ferrà i el president de la Federació d'Associacions de Veïnats, Joan Forteza. L'acte ha explicat també amb la presència de l'autora del quadre que il·lustra el programa de la Nit de Sant Joan, Joana Maria Ferrer Coll.

Correfoc de Sant Joan a Palma
Les activitats pel correfoc de Sant Joan 2018 -organitzat per la Federació d'Associacions de Veïnats- començaran a les 18.15 hores amb tallers de pintar cares, jocs tradicionals i cooperatius i 'photocall', entre altresA les 19.15 hores tendrà lloc el correfoc infantil amb l'encès del fogueró, a càrrec dels dimonis d'Enfocats. El correfoc infantil comptarà amb 30 dimonis menors. La festa continuarà a les 20.30 hores amb música tradicional i 'ball de bot' amb Al Mayurka.

A les 21.30 hores Joan Forteza convidarà a tots a la festa i tendrà lloc el pregó de Dimoni Bufó, Felip Munar i *Munar glossador. Finalment a les 22.00 hores tindrà lloc el correfoc, amb vuit colles de dimonis i dues bèsties. Participen les Associacions Dimonis de Son Sardina, Enfocats, Realment Cremats, Kinfumfa, Ratapinyada, Endimoniats, Trabucats i Es Cau des Boc Negre, així com, per les bèsties de foc, l'associació de veïnats Pla de Sant Jordi, Drac i Guardians de Sant Jordi, i el Drac de na Coca.

Participaran 375 persones, entre 225*dimonis, 25 persones en l'organització i 125 percussionistes. Per a la part pirotècnica s'utilitzaran 105.54 quilos de material en total.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.