Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB fa una crida a la implicació en la denúncia dels impactes de la massificació turística

21761

Des del GOB fa uns anys que han encetat una línia de feina intensa sobre els impactes de la massificació turística en el nostre territori. «Hem encetat una línia de denúncia i proposta, feta des de l'anàlisi crítica i teixint xarxa amb altres col·lectius d'aquí i de fora, que també hi treballen».

Els cursos d'Economia i ecologia política del turisme, accions denúncia contra la massificació, el turisme de creuers, les problemàtiques de degradació dels espais naturals massificats, la manifestació del 23 de setembre de 2017 juntament amb una assemblea de col·lectius i la xarxa amb entitats d'altres llocs de l'estat i del món són algunes de les iniciatives que es duen a terme.

«Volem consolidar aquesta àrea de feina i necessitam de la teva implicació: tant en la construcció del relat des de l'ecologisme polític i social, com en la implicació en la xarxa de moviments socials amb els quals anem treballant colze a colze». Per això, han organitzat cada dimecres una reunió en assemblea a les 17 h al local del GOB (carrer Manuel Sanchis Guarner, 10, Palma).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.