Setmanari d'informació local - 138 anys

Consell i Govern es reuneixen amb Icomos per analitzar la gestió de la Serra Tramuntana

21585

Representants del Consell i del Govern s'han reunit aquest dijous amb el Consell Internacional de Monuments i Llocs (Icomos), l'organisme encarregat de vetllar pel manteniment dels monuments i llocs declarats patrimoni de la humanitat per la Unesco per analitzar la gestió realitzada a la Serra de Tramuntana.

La consellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha manifestat que la «bona coordinació entre institucions és una bona notícia i ha dit que la Serra és tasca de tots». Per la seva banda, els representants de Icomos han conegut de primera mà les actuacions de les diferents administracions, sota la coordinació del Consorci Serra de Tramuntana del Patrimoni Mundial, en qüestions de territori, medi ambient, agricultura o educació.

Amb aquesta trobada, Icomos ha respost així a la invitació del Consorci d'assistir aquest dijous a Raixa, en la reunió amb els sectors social, econòmic i municipal relacionats amb la serra de Tramuntana. A la trobada, han participat a més de Garrido, diversos directors generals del Govern, i la presidenta i el vicepresident de l'Icomos, Alicia Castillo Mena i Mikel Landa, respectivament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.