Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Institut d'Estudis Baleàrics convoca subvencions per donar suport als estudis locals

21583

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha convocat les subvencions per part de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) per donar suport a les jornades d'estudis locals que se celebrin a les Balears durant el 2018. Es destina la mateixa quantitat que el 2017, un total de 40.000 euros.

El Govern ha informat que la convocatòria vol contribuir a la promoció dels estudis locals i a l'edició i digitalització de les publicacions que resultin d'aquestes jornades, durant el període entre l'1 de gener i 30 de novembre de 2018. En concret, la convocatòria estableix tres línies de subvenció: el suport a l'organització i producció de jornades d'estudis locals en l'àmbit de les ciències socials; suport a l'edició de les actes de les jornades d'estudis locals i suport a la digitalització de les actes.

Així, són beneficiaris d'aquestes ajudes qualsevol tipus d'associació d'estudis locals legalment establerta i els ajuntaments de Balears que organitzen aquest tipus d'esdeveniments. El termini per presentar les sol·licituds estarà obert a partir del desè dia natural de la publicació de la convocatòria al BOIB, aquest passat dissabte 2 de juny, i romandrà obert fins al 30 de setembre de 2018. Les sol·licituds s'han de formalitzar obligatòriament quinze dies naturals abans de l'inici de l'esdeveniment.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.