Setmanari Sóller

133
anys

L'Institut d'Estudis Baleàrics convoca subvencions per donar suport als estudis locals

690

07-06-2018

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha convocat les subvencions per part de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) per donar suport a les jornades d'estudis locals que se celebrin a les Balears durant el 2018. Es destina la mateixa quantitat que el 2017, un total de 40.000 euros.

El Govern ha informat que la convocatòria vol contribuir a la promoció dels estudis locals i a l'edició i digitalització de les publicacions que resultin d'aquestes jornades, durant el període entre l'1 de gener i 30 de novembre de 2018. En concret, la convocatòria estableix tres línies de subvenció: el suport a l'organització i producció de jornades d'estudis locals en l'àmbit de les ciències socials; suport a l'edició de les actes de les jornades d'estudis locals i suport a la digitalització de les actes.

Així, són beneficiaris d'aquestes ajudes qualsevol tipus d'associació d'estudis locals legalment establerta i els ajuntaments de Balears que organitzen aquest tipus d'esdeveniments. El termini per presentar les sol·licituds estarà obert a partir del desè dia natural de la publicació de la convocatòria al BOIB, aquest passat dissabte 2 de juny, i romandrà obert fins al 30 de setembre de 2018. Les sol·licituds s'han de formalitzar obligatòriament quinze dies naturals abans de l'inici de l'esdeveniment.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris