Setmanari d'informació local - 138 anys

Dinamo, de gira internacional per Mèxic, Colòmbia i Anglaterra

21297

El septet mallorquí Dinamo s'embarca aquest proper dijous 31 de maig de 2018 en una gira internacional de dues setmanes per Amèrica del Sud i Europa. Aquesta gira compta amb el suport de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports i de l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB). Per primera vegada en els seus gairebé 15 anys de trajectòria musical, la banda durà el seu ‘Original Latin Ska’ a Colòmbia.

Obrir nous mercats i creuar fronteres, tal com han destacat els músics, continua sent uns dels objectius primordials del grup mallorquí que amb el seu cinquè i últim disc ‘Ahora bajo y arreglo todo’ (Runaway Records 2017) ratifica el gran moment d'expansió que viu.

La segona escala de la gira serà Mèxic, país on Dinamo acumula també una important base de seguidors. Aquesta serà la seva cinquena visita al país des que el van visitar per primera vegada en el 2008. En aquesta ocasió és el segell discogràfic Out of Control Records que els convida a participar el 2 de juny a la festa del 5è aniversari de la seva fundació, en un gran festival internacional compartint escenari amb bandes llegendàries d’ska com The Busters (Alemanya) i Banda Bassotti (Itàlia), a més d'altres agrupacions. El diumenge 3 de juny s'acomiaden de Mèxic amb un xou a la ciutat del nord de Monterrey.

El divendres 8 de juny creuaran l’Atlàntic per desembarcar a Anglaterra, en el que és la quarta visita al país des de la primera gira en el 2010. L’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) també dóna suport a la gira per tres ciutats angleses en el marc de diversos festivals: Manchester (Swing & Shout festival), Great Yarmouth (Festa Fiesta!) i Nottingham (Gate to Soutwwell Festival).

A més de fer tot un seguit de dates a Mallorca entre juny, juliol i agost, el mes d’agost tornaran a Anglaterra per fer la seva tercera participació en el prestigiós Boomtown Fair, a Winchester, el 9 d’agost, elegit com el millor festival del Regne Unit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.